"Dîner Historique"

The Tulbingerkogel restaurant invites guests to a special culinary journey back in time. Experience a late 18th century style feast at a dîner historique .

To ensure the authenticity of the food, our chefs use a collection of over 200 cook books built up over the past 40 years by the Bläuel family. Some of the recipe collections date back to the 16th century. In all some 28 dishes are served traditionally over three courses.

Price including aperitif, introduction, table wine, water and coffee.

Reservations on the date of your choice available for parties of 12 persons or more.

Speißzettel

Suppen

Eine Suppen vom Brüß mit gebachenem Petersil im Salbeytaiglein
Maurachensuppe mit Kaulisemmel

1. Tracht

Karpfen in einer Schwarzen Soß
Kraut saures mit Wachtel gebratten
Schnitzel vom Rehfleisch
Hühnel gespicktes in rothem Wein gedünst

1. Tracht- Assietten

Paulanerwürst
Austern gebacken
Prockerl im Ofen
Kohlfanzel
Sallat von Rettig, Aepfeln und Zwibeln
Schwämmenstrudel

2. Tracht

Schiel gut zugericht in Kaprisoß
Aenten in Bier gedünst in der Erbsensuppen
Karbonadeln lämmerne im Schlafrock
Hirschzemmer in der Ribislsoß

2. Tracht- Assietten

Milchramnocken mit Krebsschweiffeln
Gansleber mit ausgelösten Müscherln
Caprisallat
Spenatwandel
Kestenkraut
Hetschepetschsalsen

3. Tracht

Ein Aufgelaufenes von Obst
Apfelknöderl mit Salsen
Bodin mit Schodo
Rumelsulz
Röselkrapfen

Impressions